Hop til indhold

Recommended Posts

Nå, igen føler jeg mig forpligtet til at komme med en anmelding om en fantastisk kvinde i sin bedste ælder, 27 årig Anna fra Litauen. ( https://escortguide.dk/P/anna-best-gfe-vip-program-last-2-days--68410.html ). Hun er 100 % min type. Hun er simpelthen så lækker og smuk at, de billeder (ægte billeder)  man ser på profilen er intet i sammenligning med virkeligheden. Hun er absolut vidunderlig, fra top til to. Jeg ville bare være hos hende i 30 min., men da jeg så hende, vidste jeg at det havde været alt for kort tid, og besluttede mig for en time GFE. Jeg har ikke fortrydt et eneste sekund og jeg har fået alt og mere til, af det jeg havde ønsket mig. Og hun har det hele og kan det hele. Hun taler ok engelsk, hun kan være lidt koldt i begyndelse, men er man venlig overfor hende, så smiler hun og er sød venlig over for en.

Så, alt har været godt: adressen ( gps'en har forvirret mig lidt, for stedet er nyt og ikke opdateret) er super diskret, nemt hurtig indgang og udgang. Stedet er nyt og pænt, rent og med et dejlig badværelse.

Ægte billeder, ægte bryster, ingen tattoos, vidunderlig pige, diskret adresse, man få det man betaler for og det man ser. Fra 0 til 10: 12! Tak Anna, jeg kikker forbi igen snart!  

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...