Hop til indhold

Recommended Posts

Pixie er blevet anmeldt mange gange før dog senest for noget tid siden hvor anmeldelserne lød hun var mere mekanisk.. Blev ghosted af Amanda og ledte efter min nye go-to for B2B og må sige jeg har ramt guld (som måske ikke kommer bag på mange herinde)!

Troede jeg havde prøvet Pixie, men det var en anden som hed noget andet og startede med P, for nøj Pixie's ansigt er meget flot! Men inden detaljerne så:

1200 Kr for 1 time B2B og lokationen i Lyngby tæt på stationen, parkering kan være lidt vanskeligt da tætteste mulighed kun har 1 time gratis.

Bliver lukket ind og der er allerede meget god kemi! Hyggesnakker og hun smiler og glæder mig allerede!

Hurtigt i bad og så starter det! Har prøvet ret meget B2B og Pixie skiller sig ud ved at virkelig leve sig ind i det hvor det føltes som om hun faktisk gerne vil røre dig over alt (nu indser jeg måske de andre jeg har prøvet har været mere mekanisk?). Lidt spoiler på hvad der ellers er specielt, hun kysser en ved ørene og bruger et trick med tungen på ens ryg som føltes virkelig himmelsk! Så bliver jeg vendt om og så fik jeg alt for pengene! Små kys og berøring alle steder. Så vender hun sig om så man får synet til det gode og jeg måtte hvertfald gerne nusse hende i begge huller (tror kommer an på kemi, da andre har skrevet de ikke måtte). Da det er slut tænkte jeg nu skal kanon skydes af, men nej! Så får man endnu engang hvor hun er vendt i mod en og det var en dejlig overraskelse. Men så blev det tid til skyde kanonen af og hun gjorde det på en ret anderledes måde end bare at hive trolden op og ned som også var dejligt anderledes. Så hurtigt bad og jeg gik haltende og meget glad ud 1 time og 10min senere :)

Må sige det er langt over andet jeg har prøvet og virkeligt 10/10, men lyder som om kemi er meget vigtig for oplevelsen og om hun finder dig attraktiv baseret på andre anmeldelser og hvad jeg har fået.

Link: https://escortguide.dk/P/pixie-luxury-massage-in-erotic-atmosphere-with-a-magical-touch--55403.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Pixies annonce fortæller ikke noget om evt. ekstra ydelser.

Jeg er helt med på, at mulighederne nok kan variere fra gæst til gæst, men måske kan nogen fortælle noget generelt?

Er især interesseret i at høre om kys, blow, oral til hende og self sex - som dog nok er for meget at håbe på ^_^

Pft., Peto

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...